Markus

Maanantain treeneissä käydään läpi puolustuskuvioita, lisäksi viimeistelyyn ja syöttelyyn liittyviä harjoitteita. Kaikki vaan paikalle jotta saadaan käytyä asiat läpi isolla porukalla!

Tapio

Mahdollisesti kesällä mukana, mutta kaikki kuviot vielä auki. Mahdollisesti myös jossain treeneissä ennen tulevaa kautta. Kiitos vaan wilbelle valmennuksesta !!

Toni

Kiitokset Wilbelle ja Kapulle näistä vuosista!!

Wilbe

kiitokset menneistä ja menestystä jatkoon .

Kausi 2018

Eero

Muistakaahan kaikki punasta nähneet tuoda perinteinen koppa kaljaa seurauksena teoista!! Nimiä en muista, mutta toinen taisi monessa pelissä seistä oman maalin tolppien välissä, ja toinen on ansioitunut niskalenkkien merkeissä ennenkin ;)

Perttu

Missähän oon ollut, kun ei muista yhtää, että ginTonik saanu punasen tällä kaudella

Toni

Ei näkyny Pertun kaljoja...ehkä seuraavassa saunaillassa!??

Eero

En kerkee ihan viideks, mut tuun heti ku pääsen. Juokaa eka Peran kaljat ni tuon sit firman juomia lisaa!

Tero

Ovet on auki 🔓