Eero

Muistakaahan kaikki punasta nähneet tuoda perinteinen koppa kaljaa seurauksena teoista!! Nimiä en muista, mutta toinen taisi monessa pelissä seistä oman maalin tolppien välissä, ja toinen on ansioitunut niskalenkkien merkeissä ennenkin ;)

Perttu

Missähän oon ollut, kun ei muista yhtää, että ginTonik saanu punasen tällä kaudella

Toni

Ei näkyny Pertun kaljoja...ehkä seuraavassa saunaillassa!??

Eero

En kerkee ihan viideks, mut tuun heti ku pääsen. Juokaa eka Peran kaljat ni tuon sit firman juomia lisaa!

Tero

Ovet on auki 🔓

osku

Hei! Nyt kaikki kipin kapin ilmoittautukaa kauden päättäjäisiin Flexolahdelle lauantaina. Pidetään yhdessä mukavaa!

Aku

Kiitos kaudesta, hieno taistelu viimeisissä peleissä! En pääse ikävä kyllä tulemaan.

Wilbe

Kiitos kuuluu sinulle!

Eero

Jos saa toivoa saunaillan ajankohtaa, nii kaikki muut käy paitsi 19.- 20.10 viikonloppu.

osku

Saunailta 27.10. Flexolahdessa. Alkamisaika selviää piakkoin.

Eero

Hieno homma, täytyykin alkaa opiskelemaan championshipin maalikuninkaita 80-luvulta, niin pärjää tietokilpailussa!